2013-07-06

Dag 7: E's födelsedag i Maysville, Kentucky

Idag fyller E 10 år. Vilket på något plan förstås är obegripligt i sig. Det betyder att det är ett helt decennium sen E-L och jag för första gången lämnade bort N över natten, satte oss i bilen och körde genom regnet till lasarettet i Ystad. Ett helt decennium sen vi flyttade till Stockholm för att jag skulle slippa pendla med två småbarn hemma (och både E-L och jag skulle slippa bära dubbel uppsättning barn och matkassar uppför fyra trappor utan hiss). 10 år är mycket. Jag kommer ihåg när jag fyllde 10. Och hur stor jag tyckte jag var då.Vi kunde förstås inte ha med oss särskilt många, eller skrymmande, presenter. När han vaknade fick han tre paket med Doctor Who-tema: Säsong 6 på DVD, Doctor Who Character Encyclopedia och en Don't Blink-t-shirt. Tillsammans med Daphne, Rick, Courtney och Connor åt vi födelsedagslunch på Applebee's och efter lite turistande på Wal-Mart, åkte vi hem till Daphne för tårta och mer presenter.


E (och N, i förskott) blev överlyckliga för sina episka Skyrim-t-shirts (kolla morgondagens bilder!). E fick också ballonger, hemgjort födelsedagskort i svart och silver ("Did you really make this yourself? You should be selling these!"), och skämtglasögon som påtagligt matchade Don't Blink-temat.
Två av ballongerna har redan seglat iväg över Maysville (de sågs senast på väg mot floden och in i Ohio). De andra två får följa med en bit till på resan.

Dagens låt: Kool & the Gang - Celebration

1 kommentar:

Eva-L sa...

Great post! Jag har mkt snygga naglar.