2007-05-30

You're fired!

Idag blev jag "uppsagd pga arbetsbrist". Det är inte så dramatiskt, eftersom jag samtidigt fick ett drygt ettårigt vikariat på samma avdelning, med samma uppgifter och samma lön, och goda utsikter för återanställning. Men det är ändå inte så kul att få sparken. Och även om den praktiska skillnaden är liten, så kan jag inte undgå att tycka det är lite klantigt att först rekrytera mig från en tioårig fast anställning och sen säga upp mig efter mindre än tre månader, med hänvisning till arbetsbrist. Men det kunde förstås varit värre.

In other news:

Senaste budet på vår lägenhet är 2,8 miljoner. Det motsvarar 35,000 kr per kvm, vilket är fullt acceptabelt, men fortfarande lite under Aspudden-snittet sedan årsskiftet. Därför har vi valt att gå ut med annons i DN till helgen. Vi räknar med avslut på måndag.

Och i morse fick jag ett mejl om att Asobi Seksu äntligen gör sin Europa-premiär. Närmaste spelningen är i Köpenhamn nästa lördag, när de öppnar för Editors på Lille Vega. Jag svarade med en from önskan om att de skulle klämma in en sistaminutenspelning i Stockholm också. Några svenska fans är vi ju i alla fall. Men jag får nog ställa in mig på att flyga till Köpenhamn. Eller Brighton. Eller inte alls. Hela turnéschemat ser ut så här:

6/6 Amsterdam @ Melkweg w/Editors
6/7 Brussels (secret show) w/Editors
6/9 Copenhagen @ Small Vega w/Editors
6/12 Berlin @ Postbanhof w/Editors
6/13 Cologne @ Kulturkirche w/Editors
6/14 Rome, Italy @ Circolo degli Artisti
6/16 Ravenna, Italy @ Hana-Bi
6/18 Brighton @ Sussex Arts Club w/Dean and Britta
6/19 London - AC30 @Metro w/Dean and Britta
6/20 London AC30 @ London Industry
6/21 Nottingham @ The Social
6/22 Glasgow @ King Tuts
6/26 London @ Waterats
6/28 London @ Good Ship
7/13 Shibuya, Tokyo @ O-Nest
7/14 Shibuya, Tokyo @Chelsea Hotel

2 kommentarer:

Evova sa...

Aaaa jag visste inte att jag var synsk!

Jag ar i Delhi 18e Juni o Jon i Bas-Vegas sa du kan bo hos oss. Ta bussen till Sussex Arts club o frottera dig med konststudenterna.

anna sa...

blev det så alltså? de anställde dig ju nyss!!!